Szórakozás

Így égetik magukat a magyar celebek – Botrányok

Számos botrányos ügy részesei voltak idén is magyar celebek. Volt akit börtönbe csuktak, akadt aki szerződést szegett, de előkerültek eddig eltitkolt erotikus képek is.

A Hír24 – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtötte a 2012-es év felejthetetlen celebbotrányait.
Az egyik legemlékezetesebb eset Alekosz nevéhez fűződik, aki fittyet hányva RTL Klubos szerződésére, elszerződött a TV2 valóságshow-jába, az ÖsszeEsküvőkbe. Hiába szabtak ki rá súlyos büntetéseket és erkölcsileg is sokan elítélték, ő nem bánta meg, amit tett.


Egyesek szerint Alekosz volt az év legcikibb híressége

Fotó: TV2

Liptai Claudia körül az idén is voltak botrányok. Kezdődött azzal, hogy állítólag nős kollégájába szeretett bele, ám az talán még  kínosabb volt, hogy – a pletykák szerint – a férfi végül szakított a TV2 műsorvezetőjével. Nagy port kavart az is, amikor kiderült, a műsorvezető elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. Úgy gondoljuk, ez sem kerülhetne ki a képzeletbeli dicsőségtáblára.


Claudia botrányai is sokakat felháborítottak

Fotó: TV2

Az ifjabb Bodnár Attila legutóbbi nyilatkozata is botrányt kavart. Az X-Faktor felfedezettje ugyanis úgy döntött, kipakol ismert édesapjáról. Elmondta, hogy összevesztek, mert úgy érezte, az idősebbik Bodnár rá akarja erőltetni saját zenei stílusát, amiből ő egyáltalán nem kért. Állítólag apja többször a fejéhez vágta, egy senki és csakis azért figyelnek rá, mert az ő fia. A fiatal zenész ezt követően ismét megszakította kapcsolatát az apjával, azt pedig nem lehet tudni, kibékülnek-e még valaha.


Bodnár Attila nem kímélte híres édesapját

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Csézy szerelmének öngyilkossága napokig vezető hír volt a bulvármédiában. Az énekesnőt rengetegen vádolták a tragédia miatt. A falubeliek egyenesen azt állították, az öngyilkosságot követően a férfi rokonai megpofozták az énekesnőt. Tovább fokozta az indulatokat, hogy az elhunyt producer családja kitiltotta Csézyt exének búcsúztatójáról és temetéséről. Sokan arra számítottak, hogy emiatt még nagyobb botrány tör majd ki, de ez végül elmaradt. Csézy vélhetően belátta, jobb, ha távol tartja magát a dühös családtagoktól.


Többen Csézyt vádolták szerelme tragédiája miatt

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A ValóVilág játékosainak múltjából is számos olyan titok került felszínre, ami kiverte a biztosítékot. Annamáriáról például megtudtuk, hogy már egészen fiatalon édesanya lett. Egyesek szerint a babát örökbe adta, az egyik barátnője viszont úgy tudja, a kicsi meghalt.

A látszólag makulátlan múltú Fecóról is kiderült, megcsalta gyermekei édesanyját. Angélának ez épp elég volt ahhoz, hogy szakítson párjával. A dumagépnek azonban a villában sikerült bebizonyítania, hűséges, ezért Angéla hozzáment feleségül. VV Veráról az a pletyka járja, hogy a villaléte előtt felnőttfilmben szerepelt. Ezt azonban rokonai cáfolják. Az igazság valószínűleg csak akkor derül majd ki, ha az érzékeny lány kiesik a játékból, és őt is meg lehet kérdezni a róla felröppent hírekről. Seherezádé körül is kerekedett némi botrány. Miután összemelegedett Gergővel, kinti szerelme úgy döntött, elhagyja a szőkeséget.


Édesanyja szerint Verának nincsenek kétes ügyei

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az RTL Klub műsorvezetői körül is izzott a levegő 2011-ben. Kiderült, hogy Fábry Sándor is hátat akar fordítani a csatornának és átigazolna az MTV-hez. Hasonló pletykák keringenek Szujó Zoltánról is, aki állítólag a Forma-1-gyel együtt igazolna át a köztévéhez.

Stohl Andrást időközben börtönbe csukták, Csonka Andrásnak pedig nem maradt feladata a csatornánál. Keresztes Ildikó házasságának állítólagos válsága is felkavarta az állóvizet. Bár mindenki arról beszélt, hogy az énekesnő és férje válni készülnek, ő ezt cáfolta. Azt persze elismerte, hogy hullámvölgybe került a kapcsolata, de a részletekről nem akart beszélni.


Stohl András élete teljesen megváltozott 2011-ben

Fotó: MTI

A Hír24 szerint ezek a 2011-es év legemlékezetesebb celebbotrányai, de ha esetleg valakinek valami még eszébe jut, ne fogja vissza magát, írja meg nekünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik