Szórakozás

Előkerült még 17 kg marihuána

A szerdai drogfogás nem ért véget a két gyanúsított elkapásával, egyikük lakását átkutatva tovább folytatódott az ügy.

További, 17 kg marihuánát és kisebb mennyiségű más, kábítószer gyanús anyagot foglaltak le még december 21-én szerda este a rendőrök azon a budapesti címen, mely az aznapi, győrszentiváni drogfogás kapcsán került a nyomozók látóterébe.

Az esemény előzménye az volt, hogy szerda délután negyed kettőkor Győrszentivánon a Lehel Ferenc utcában egy fehér színű, Audi 100 személygépkocsit vontak ellenőrzés alá a járőrök. A jármű alapos átvizsgálását követően az autóban 1,151 gramm marihuánát és nagy mennyiségű készpénzt találtak. A 30 éves budapesti férfit, aki az anyagot szállította, épp akkor érték tetten a rendőrök, mikor a 25 éves győri dílernek átadta a marihuánát, ő pedig az anyag ellenértékét.

 

Ezt követően a nyomozók mind a győri, mind, pedig a budapesti férfi lakását átkutatták. Ennek eredményeként a budapesti címen még további 17 kg marihuánát és kisebb mennyiségű, más kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A lefoglalt kábítószer piaci értéke, mintegy huszonötmillió forintra tehető.

A két gyanúsítottal szemben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik