Szórakozás

Szívbetegségben szenved a Jóban Rosszban hisztérikája

Szívbetegséggel küzd Fábián Anita. A Jóban Rosszban csinos és impulzív Szilviája, ha kibújik karaktere bőréből, kímélő életmódot folytat.

Az átlagosnál sokkal jobban kell vigyáznia egészségére Fábián Anitának. A Jóban Rosszban szereplője szívmegnagyobbodásban szenved, ráadásul szívbillentyű-problémái is vannak. A sorozatsztár mindezt egy rosszullét utáni kivizsgálás során tudta meg. 

Anita elmondta, kiderült, szívbillentyűje születésétől fogva nem funkcionál rendesen, emiatt záródáskor némi vér visszafelé áramlik. A színésznőnek a diagnózis után életmódot kellett váltania: egyáltalán nem erőltetheti meg magát, és csak olyan sportokat űzhet – mint a súlyemelés -, amelyek az izmokat veszik elsősorban igénybe. Ha idegeskedik, az olyannyira megviseli, hogy súlyos mellkasi fájdalmai vannak. A sors iróniája, hogy Anita a Jóban Rosszbanban a rettentően stresszes és hisztérikus Szilvia szerepét formálja meg.

A sorozatsztár korábban előszeretettel viselt testékszereket, de mára orvosi javallatra azoktól is megvált, mint ahogyan a cigarettától is. Anita reménykedik, annak ellenére, hogy édesanyja is szívbeteg, nem örökletes a kór. Bízik benne, hogy kislányánál nem derülnek ki a későbbiekben hasonló problémák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik