Szórakozás

Már Tunéziában is egymásnak ugrott Cseke Katinka és párja

A színésznő és kedvese, Hassine már Tunéziában is gyakran veszekedtek. Bár a férfi még nem tud magyarul, Katinka retteg tőle, hogy párja hamarosan mindent érteni fog.

Viharos szerelem Cseke Katinka és tunéziai kedvese, Hassine kapcsolata. A színésznő ezúttal Joshi Bharatnak mesélt együttélésükről, melyben gyakoriak az összezörrenések. A pár sosem rejtette véka alá, hogy nehezen értik meg egymást, ami nem pusztán a nyelvi különbségekben mutatkozik meg. Így volt ez már Tunéziában is, amikor a színésznő Ramadankor fürdőruhában szeretett volna megmártózni a tengerben, ám párja ezt csak úgy engedélyezte, ha Katinka egy pólót is magára vesz. A színésznő erre kabátban és csizmában vetette magát a habok közé, majd a tengerben szinte meztelenre vetkőzött, míg párja a parton őrjöngött.


Fotó: TV2

Cseke Katinka szerint az ilyen szituációkat egy kis humorral és egy nagy nevetéssel még könnyen fel tudják oldani. Azonban el sem tudja képzelni, hogy mi lesz akkor, ha kedvese megtanul magyarul. Hiszen egy-egy balhé alkalmával most még azt hazudik neki, amit csak szeretne. Azonban ha Hassine megtanul magyarul, nem lesz helye a félrebeszélésnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik