Szórakozás

Romokban a terhes sztár élete

Az állapotos Jessica Simpsonnak a világ legboldogabb nőjének kellene lennie, ám haldokló románca miatt csak szomorúság jut neki.

Múlt hónap végén Jessica Simpson hivatalosan is bejelentette, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Többi sorstársával ellentétben azonban kikerekedett kis pofija ritkán húzódik mosolyra. Élete legnagyobb vágyának beteljesülésével egy időben ugyanis lassan tönkre megy kapcsolata születendő gyereke apjával. Még pediglen az anyagiak miatt. Eric Johnson ugyanis nem hajlandó aláírni a házassági szerződést, ami óriási vitákat generál a páros mindennapjaiban. A munkanélküli amerikai-focista fejében ugyanis egy effajta megállapodás alapjaiban vonja kétségbe azt, hogy igaz szerelem van közte és Jess között. Ezért fújták le a nyárra tervezett esküvőjüket. Engedni azonban egyik fél sem akar, ez pedig lassan megmérgezi az egész kapcsolatukat.

A korra és méretre nagyobbik Simpson-nővérnek igencsak jó oka van bebiztosítania pénztárcáját. Az elmúlt pár évben ugyanis okosan felismerte, hogy üzletasszonyként több keresnivalója van, mint énekesnőként, és ezzel körülbelül egymilliárd dolláros vagyont halmozott fel. Amit szeretne is megtartani, ha már egyszer megküzdött érte. Ha pedig Eric hasonlóan váratlanul szeretne új életet kezdeni nélküle, mint a Nick Lachey, John Mayer, Tony Romo trió, akkor legalább meggazdagodni nem fog belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik