Szórakozás

Kamerák előtt lett rosszul az RTL Klub üdvöskéje

Szegény Veronikát annyira megviselte, hogy párbajozni küldték, hogy szó szerint rosszul lett. A többiek körülugrálták és próbálták megnyugtatni.

Alekosz exe a többiek előtt dobta ki azt a bizonyos dolgot a tegnap esti összefoglalóban. Arra hivatkozott, hogy a párbaj miatt gyomorideg gyötri, de a többiek szerint inkább csak másnapos volt. Álljon bármi a háttérben, tény, hogy a lány valóban rettenetesen nézett ki, le kellett feküdnie, mert alig állt a lábán. Kijelentette, nem képes arra, hogy párbajozzon, jobb, ha azt nélküle tartják meg.

Bár Veronika láthatóan szenvedett, még így is akadtak, akik nem hittek neki. Seherezádé és Eszter kibeszélték a háta mögött, azt mondták, hogy a lány szimulál, valójában nincs semmi baja. Egyébként nem csak Veronika volt nagyon rosszul, Fecónak is rendesen sajgott a feje, megviselte az előző esti, féktelen duhajkodás. Ám a legjobban nem a fejfájás aggasztotta, hanem az, hogy a testéről eltűnt a szőr. Azt állította, nem emlékszik rá, hogy legénybúcsújában a többiek leborotválták a karját és a mellkasát.

A párbajt egyébként egy nappal eltolták, így Veronikának volt ideje regenerálódni. Az élő adás során pedig kiderült, a továbbiakban otthon gyógyulgathat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik