Szórakozás

Hullarészegre itta magát a VV Dumagépe

Ilyen állapotban vélhetően még sosem volt VV Fecó, mint tegnap este. A fiúnak legénybúcsút rendeztek a villalakók, ahol csúnyán leitatták.

A villa újdonsült férje elmondta, sosem szokott inni, így a legénybúcsún nagyon gyorsan kiütötte magát. Nem csoda, hiszen a többiek elhatározták, leitatják Fecót. A Dumagépnek bekötött szemmel kellett felismernie az elé tett italokat, ami persze nem ment neki. Ennek következtében sorra le kellett hajtania a feleseket. A harmadik pohár után már látszott rajta, hogy kiütötte magát. Utólag azt mondta, már ekkor elsötétült előtte a világ.

Ennek ellenére a többiek tovább itatták, és jókat röhögtek azon, ahogyan Fecó viselkedett. A villalakó egyfolytában nevetgélt és csicsergett. Aztán még azt is hagyta, hogy csupaszra borotválják a testét, majd kitetoválják. Az este csúcspontja az volt, amikor az elképesztő testű Vera erotikus táncot lejtett a szinte már kómában lévő ünnepeltnek. Jól mondták a többiek, ennél már tényleg nincs lejjebb. A Dumagép azt állította, szinte semmire nem emlékszik az estéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik