Szórakozás

Szabó Ádámra fényes karrier vár Kuvaitban?

Féléves szerződéssel keresték meg a Csillag születikből ismertté vált Szabó Ádám tangóharmonikást, aki szívesen tenne eleget a felkérésnek.

Bár a Csillag születik első évada már véget ért egy ideje, Szabó Ádám körül azóta se állt meg az élet. Az RTL Klub műsorának felfedezettjét ugyanis elhalmozzák a rajongók szeretetükkel, és a felkérések sem maradnak el. A zenésszel most egy jótékonysági rendezvényen találkoztunk, ahol egymás után érkeztek Szabó Ádámhoz az autogramot kérő rajongók. „Szerencsére mióta véget ért a műsor, azóta egyre csak jönnek a fellépések. Úgy érzem, hogy az emberek nem felejtettek el és szeretik, amit csinálok” – nyilatkozta a Hír24-nek.

„Hamarosan indul a Csillag születik következője szériája, és bizony a mostani versenyzőknek sem lesz könnyű dolga. Ezt a megmérettetést komolyan kell venni, és kemény munkával kell végigtolni. Nem is annyira a győzelem, mint a helytállás számít. Hiszen nem biztos, hogy az kapja majd a legjobb felkéréseket, aki megnyeri a tehetségkutatót” – fejtette ki.

Ádám egyelőre nem panaszkodhat. „Egy ötcsillagos kuvaiti szálloda keresett meg azzal, hogy leszerződtetne zenélni. Még a visszajelzésükre várok, de azt hiszem, ezt a lehetőséget nem hagynám ki semmiképp. A cég kifejezetten engem szeretne, és én is ki tudnék úgy menni, hogy a fél év kint lét nem befolyásolna. Remélem, hogy összejön a dolog”  – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik