Szórakozás

Meglepő húzásra készülnek az X-Faktorban – Ők az új fellépők

Két extra produkció is lesz a 2011-es X-Faktor szombati adásában: Szabó Ádám harmonikás és az Anti Fitness Club lép színpadra egy-egy produkcióval.

Ezen a hétvégén már csak négy énekes küzd a bennmaradásért, hogy közülük kerüljön ki a népszerű tehetségkutató második szériájának győztese. Malek Miklós kettő, és Keresztes Ildikó valamint Nagy Feró egy-egy versenyzője csap össze egymással a nézői szavazatokért.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A szombat este egyik különleges eleme, azaz sztárfellépője a fiatalok nagy kedvence, az Anti Fitness Club punk-rockbanda lesz. A négytagú zenekar alig 10 éves pályafutása alatt több jelentős szakmai és közönségdíjat is elnyert. A csapat tavaly ősszel már színpadra lépett az X-Faktorban: heteken át beszédtémát szolgáltatva a közönségnek és a sajtónak, hiszen Hernádi Judit klasszikusát, a „Sohase mondd!” című dalt dolgozták fel. A dal közben néhány másodpercre a művésznő is megjelent a zenekar mellett.

A másik sztárfellépő az idei Csillag Születikben feltűnt Szabó Ádám harmonikás lesz, aki egy különleges számmal készül szombat estére.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Csillag születik után az X-Faktorban is színpadra állhatok és megmutathatom, mire vagyok képes a harmonikámmal. Bár sokan azt gondolják, hogy a régmúltat idézem ezzel a hangszerrel, pedig többnyire mai dalokat szólaltatok meg új köntösben. Más lesz most ezen a színpadon állni, hiszen legutóbb, a Csillag Születik döntőjében még túl nagy volt számomra a tét. Remélem, egykori kiscsillagként újra beragyoghatom az RTL Klub stúdióját” – mondta Szabó Ádám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik