Szórakozás

VV Annamari képtelen komoly kapcsolatra

Három exével és egy hódolóval is randizott villaléte óta Annamari, akit ízekre szednek a férfiak.

Talán senki sem gondolta volna annak idején, mikor VV Annamari bekerült a villába, hogy távozása után ízekre szedik majd a férfiak. Pedig a VV Halálként is becézett lány, alig bírja tartani a lépést az őt körülvevő férfiakkal és ajánlatokkal – írja a Bors.

„Amióta kint vagyok, üldöznek a férfiak, folyamatosan ajánlatokat kapok” – árulta el Annamari. „Simán meg tudom különböztetni a rajongókat az őszinte érdeklődőktől, úgyhogy egy percig sincs kétségem afelől, ki mit akar tőlem. A legjobban az exeimben bízom. Az életemben volt négy nagy szerelmem, ebből hárommal a mai napig tartom a kapcsolatot, barátok lettünk” – tette hozzá az egykori villalakó, aki nemcsak exeivel találkozott kiszavazása óta, hanem egy udvarlójának is esélyt adott a második találkozásra.

„A találkozásunk a tőlem megszokott koreográfia szerint zajlott, hülyeségeket kérdeztem tőle, és igyekeztem minél idegesítőbb lenni. Egész jól bírta, másnap ismét felhívott, ezért úgy érzem, adhatok neki egy esélyt. Most iszonyatosan pörög az életem, a kijövetelem óta meg sem állok, így nem igazán tudok komoly kapcsolatban gondolkodni, de mint minden egészséges lány, én is vágyom valakire, akihez az egész napos rohanás után hozzábújhatok. Nem tudom, hogy ezzel a fiúval hogy alakulnak majd a dolgaink, kíváncsian várom a fejleményeket. Egy biztos, amíg ismerkedünk, maximum csókot váltunk, és legalább egy hónapig nem jutunk el az ágyig. Nálam ez alapfeltétel. A kémia működik kettőnk között, majd meglátjuk, mi lesz belőle” – nyilatkozta a villa egykori fura lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik