Szórakozás

Alázzák a magyar hírességet – nagy bajba kerülhet a sztár

Ezúttal a tinik kedvencének, SP-nek szólt be a szókimondó rapper, akit felháborított, hogy egykori bandájának számával haknizik Éder Krisztián.


Fotó: Neményi Márton

Bár Pityinger László ellen a napokban eljárást indítottak az egyik száma miatt – mivel a himnusz sorai is hallhatóak az egyébként trágár szövegkörnyezetben – őt ez sem tartja vissza attól, hogy kritikát gyakoroljon. Most a tinik kedvencébe, SP-be kötött bele, amiért – egyébként évek óta – a “Hol van az a lány?” című Fekete Vonat számmal haknizik. Úgy látszik Dopeman most különösen érzékeny, hiszen a dolog már nem újkeletű. Ő azonban csak most fakadt ki közösségi oldalán. A rapper a bejegyzésben nemcsak SP egyik fellépését linkelte be, ‒ amin épp az ominózus számot énekli ‒ megjegyzést is fűzött a dologhoz.


Fotó: TV2

A kifakadás olyan mértékűre sikeredett, hogy azt trágár tartalma miatt nem áll módunkban leközölni, azonban egyetlen idézhető sora is sokat elárul. „Na, intézzen gyorsan egy kis zsebpénzt az ex-Vonatosoknak és a Petinek vagy hátulról mellbe rúgom” – tette közzé nyilvános profilján Dopeman, aki korábban a Fekete Vonat formáció megálmodója volt. Természetesen a rapper nem érte be ennyivel. Bejegyzésében szemtelennek, pofátlannak és melegnek tartja a tinilányok kedvencét, aki eddig nem reagált a kritikára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik