Szórakozás

A villa karrierista hölgye lett a legjobb nő

Több mint tízezer szavazattal VV Eszter nyerte meg szavazásunkat, aki teltkarcsú idomai ellenére a villa legjobb nője címmel büszkélkedhet.

Bár több szilikoncsodának is sikerült bekerülnie a ValóVilág ötödik szériájába, mégsem a plasztikcicák azok, akik elnyerték olvasóink tetszését. A villa nője szavazásban ugyanis sem a hízékony, ámbár szilikonnal bőségesen ellátott Kinga, sem a hibátlan testalkatú Seherezádé, de még a nyuszis magazint megjáró Dya sem tudta megközelíteni az abszolút kedvencet.

Olvasóink szavazatai alapján ugyanis a nem csak verbálisan erős Eszter lett a villa legjobb nője. A két párbajt is megjáró lány úgy látszik nem csak a rátermettsége miatt a nézők kedvence. Teltkarcsú alkata a jelek szerint a ValóVilág nézőinek is bejön. Bár az ügyvédnő nem sokat foglalkozik azzal, mi áll jól neki, a több mint tizennégyezer rá leadott szavazat szerint mindez rajongóit sem érdekli különösebben.

A második helyet a formás Seherezádé szerezte meg, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára VV Csaba került, aki nőként is kiválóan megállná a helyét. A külsejére háklis Kinga – aki többször s panaszkodott már, hogy semmit sem tud megnyerni – ezúttal is díj nélkül maradna. Hiszen a szőkeség az élmezőnytől messze lemaradva, mindössze a szavazatok hat százalékát tudta bezsebelni. Vajon Kinga ettől a hírtől is idegösszeroppanás közeli állapotba jutna?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik