Szórakozás

Összejött egymással a ValóVilág két sztárja

Végre immár nyíltan vállalja kapcsolatát VV Dya és Shadi, akik már a villában is méregették egymást.

Mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, a villa dúskeblű hölgyét eltalálta Ámor nyila. Csakhogy a fekete démon akkor még titkolózott, nem akarta elárulni, hogy választottja nem más, mint egykori villatársa, Shadi.  A páros azonban mostanra nyíltan vállalja: belehabarodtak egymásba.

„Akkor még nem szerettünk volna beszélni róla, hiszen nagyon friss volt a kapcsolatunk. Próbáltuk titokban tartani, de most már úgy éreztük, eltelt annyi idő, hogy nyíltan felvállaljuk” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Dya.


Fotó: RTL Klub

A plázacica azonban nem rejti véka alá, hogy mindez nem szerelem volt első látásra. „Shadi első ránézésre nem volt az esetem, addig, amíg meg nem ismertem egy kicsit jobban. Már a villában is volt egy randink, amikor rájöttem, hogy belsőleg nagyon sokban hasonlítunk. Azonban a villában nem tudtuk elengedni magunkat. Mikor a nézők megszavaztak egy közös randit nekünk, bár jól érzetük magunkat, még a kamerák zoomolását is hallottuk, ami nagyon zavaró volt. Ezért megígértem Shadinak, hogy a villán kívül tartunk egy második randit. Így is lett” – nyilatkozta örömtelien az egykori villalakó, aki minden villán kívüli találkozást élvez Shadival. „Voltunk forralt borozni, találkoztunk bevásárlóközpontban, és még elmentünk egy pár helyre együtt is. Már akkor éreztem, hogy ebből lehet valami. Nem mondom, hogy fülig szerelmes vagyok. Még alakul a kapcsolatunk, de ez már több mint barátság. Most boldog vagyok és ez a lényeg” – árulta el sokat sejtetően VV Dya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik