Szórakozás

“Kimondottan szarfej vagyok” – VV Attila gyűlöli, ha más boldog?

A villalakók úgy látják, hogy Attila irigy mások boldogságára. A furcsa figura tegnap is megmutatta valódi arcát. Kiült az undor az arcára, amikor megtudta, hogy Fecó és szerelme összeházasodnak a villában.

Megdöbbentő volt látni, hogyan reagáltak a villalakók Angéla érkezésére és bejelentésére. Az ember azt gondolná, hogy egy esküvőnek mindenki örül, de a luxusbörtönben nem ez történt. Igaz, ez nem annyira meglepő, hiszen mint tudjuk, és ahogyan azt az elmúlt hónapokban bebizonyították, a luxusbörtön lakói bizony egyáltalán nem olyanok, mint a normális érzelemvilággal rendelkező emberek. Kérdés az, hogy bent torzult-e el ennyire a személyiségük, vagy már a villalét előtt is ilyenek voltak.

Történt ugyanis, hogy miután Angéla megérkezett a villába, és bejelentette, titkos esküvőt szervez Fecónak és magának, a legtöbben hisztirohamot kaptak. Egyedül csak Kinga és Csaba voltak azok, akik lelkesedtek az ötletért. Attila és Peti még azt sem várták meg, hogy a menyasszony kitegye a lábát a villából, máris rosszindulatú kavarásba kezdtek. Attila nem titkolta, nem örül Angéla boldogságának, mert ő egy “szarfej”. Szerinte Fecónak az esküvő után el kellene hagynia a villát. Ezzel egyébként több játékos is egyetértett. Sokan úgy gondolták, a dumagép bizonyítani ment be a villába, ami összejött neki, éppen ezért számára befejeződött a játék. Egyesek már azt is megbeszélték, hogy legközelebb Fecóra teszik a jelüket, hogy hazamehessen ifjú nejéhez és a gyerekeihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik