Szórakozás

Már a családot tervezte: váratlanul szakított a TV2 sztárja

Hetekkel ezelőtt szakított kedvesével Caramel. Szeméből a szomorúság árad, de nem panaszkodik. Inkább nagykoncertjéről beszél. "A sors az egyik kezével ad, a másikkal elvesz" - mondja.

Bár már húszéves kora óta szeretne családot Caramel, most ismét messze került vágyai megvalósításától. Látszólag mindenképpen, közben pedig reméljük, az erős akarás, a hit előbb-utóbb révbe juttatja a zenészt. A tehetséges énekes nemrégiben szakított szerelmével, akivel már-már a közös életüket tervezték. A megasztáros néhány hónapja még arról vallott, megtalálta az igazi nőt, akitől majd gyermeket is szeretne. Hogy mi történt, nem tudjuk, Caramel nem fecsegi ki legmélyebb érzéseit. Annyit tudunk csupán: vége. Ismét. Remény és csalódás váltja egymást nála: mint mindannyiunknál. Nem drámázza túl, kamerák előtt végképp nem. Nála a magánélet tényleg “magán”. Csak megemlíti… Ha kérdezik.

Rajongói persze  találgatják, mi lehetett a baj. Szép kedvese tizenhárom évvel volt fiatalabb az énekesnél, és sokan arra gondolnak, ezért váltak el útjaik. A megállapodni vágyó férfi, és a 17 éves kamaszlány elképzelései a jövőről már csak életkoruk miatt sem egyezhetett, és megbeszélték, elengedik egymást, mindenki járja a saját útját. Lehetséges, hogy így történt.

Az érzékeny lelkű zenész most újra facér, de nem adta fel álmát, hogy sikeres karrierje mellett végre a magánéleti boldogságot is megtalálja. Ha nem Linnel, mással.  Ha kopogtat újra a szerelem. És addig mi lesz? Zenél.

Caramel a TV2 Aktívjában is szűkszavúan beszélt szakításukról. Csak egy félmondat erejéig. Szinte csak utalások szintjén. Nem panaszkodott, nem “vallott”, nem kesergett, nem vádaskodott. Megpróbál a jóra koncentrálni, a színpadra, a zenére, a dalírásra, amelybe belelophatja fájdalmát és reményeit is.

És talán éppen ez a visszafogottság, ami sikere titka is. Dalát, a Lélekdonort a más műfaj kedvelői is szívesen idézik. Sok más hírességgel ellentétben ő korábbi kedveseitől is botránymentesen, a sorsát megértve és vállalva vált el.

“Az idő telhetetlen, van, hogy mindent elrabol/de valakinek te vagy a lélekdonor” – énekli Caramel, és neki valahogy még a legszomorúbb perceinkben is elhisszük, hogy megtalálhatjuk (és ő is megtalálja) a boldogságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik