Szórakozás

Elképesztő balesetet szenvedett a magyar híresség kisfia

Győrfi Pál kisfia balesetet szenvedett a közelmúltban. Minderről maga az apuka számolt be az RTL Klub Csak csajok című műsorában.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét a gyermekbalesetek megelőzéséről kérdezték a műsorban, miközben bevallotta, az ő egyik gyerekével is furcsa dolog történt a közelmúltban. A szóvivő elmondta, bár ő is figyel csemetéire, a kisfia néhány napja leesett a konyhapultról. Azt mondja, mire odafutottak, a gyerek már a földön volt. Szerencsére nem történt komolyabb baja, ami valljuk be őszintén, csak a szerencsének köszönhető. Szerettük volna Győrfi Pált megkérdezni a részletekről is, de a telefonját kollégái vették fel, és közölték, a szóvivő megbetegedett.

A mentők legismertebb embere a Csak csajokban egyébként kijelentette, szerinte minden baleset miatt felelőssé tehető valaki. Hozzátette: a számok elképesztőek, hiszen Magyarországon hetente négy-öt gyermek hal meg balesetben. Győrfi Pál minden szülőt arra figyelmeztetett, karácsonykor különösen figyeljenek csemetéikre, hiszen ilyenkor még több apróságot ér baleset például fafaragáskor vagy a fenyő díszítésekor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik