Szórakozás

Durva: Alekosznak csak pénzért megy a szex

Kutak István szerint Alekosz nem úgy bánik a nőkkel, ahogyan kellene. Ajtóstól ront a házba, türelmetlen, nem udvarol, azonnal ágyba akar vinni mindenkit. A férfi úgy véli, ha lett volna rá pénze, a görög leginkább örömlányokkal kezdett volna.

„Én többször is figyelmeztettem Alekoszt, amikor együtt dolgoztunk, nem jó, amit csinál. Szerintem éppen emiatt nem maradt meg mellette hosszasan senki. Saját állítása szerint kétszáz nővel volt dolga az élete során, de ezek a viszonyok csak néhány hétig, esetleg 1-2 hónapig tartottak. De Alekosz így is jól érezte magát. Legalábbis én így láttam.” – mesélte Kutak István a Hír24-nek.


Fotó: TV2

Alekosz egykori barátja szerint azonban nem csak a nőkkel bánik furcsán a VV-nyertes. Úgy véli, barátai sincsenek. Ő is csak fél éve ismerte a görög hőst mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe. Állítólag mondta is neki, ne őt jelölje meg legjobb barátjaként, Alekosz mégis az ő számát adta meg a műsor készítőinek. István szerint ez azért van, mert nincs más, aki barátkozott volna vele. Ráadásul István már azt is megbánta, hogy kampányolt Alekosz mellett. A VV-nyertes ugyanis nem foglalkozik vele mióta megnyerte a játékot. Persze a barátnak ez nagyon nem esik jól. Mindezek ellenére még hajlandó lenne békülni egykori barátjával, ha legalább egyszer ráemelné a telefont. Ám erre vélhetően hiába vár, ugyanis sokak szerint Alekosz annyira elszállt magától., hogy lassan már saját magát is lenézi ha olyan napja van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik