Szórakozás

Alekosz apja besokallt? Hallgat, mint a sír

Már nem csak Alekosz és az édesanyja, de látszólag a családfő is úgy viselkedik, mint egy igazi celeb. A napokban bejelentette, elege van, és többé nem kíván nyilatkozni.

Szinte rá sem ismertünk a korábban mindig kedves, mosolygós és szolgálatkész Nagy Tiborra. Alekosz édesapja eddig mindig szívesen nyilatkozott az újságíróknak, de úgy tűnik, most elszakadt nála a cérna. A Hír24-nek elmondta, bár lenne mondanivalója fiáról és feleségéről, de azt inkább megtartja magának. Ezt a döntését azzal indokolta, hogy az újságírók rendszeresen kiforgatják a szavait, amiből neki most már elege van. Még arra sem volt hajlandó válaszolni, nézi-e feleségét az Összeesküvőkben és büszke-e fia teljesítményére?

Alekosz egyik ismerőse szerint a papa nem az újságírók miatt dühös, hanem vélhetően szégyelli azt, amit a fia művel. Természetesen erre is szerettünk volna rákérdezni Tibornál, de hát hiába faggattuk, megmakacsolta magát. Egy másik illető, aki jól ismeri a családot, azt állítja, Tibor titkolhat valamit az utóbbi időben, ezért hallgat.

Korábban, amikor még nem sokallt be, Alekosz apja a Hír24-nek elmondta, nem féltékeny feleségére, aki az Összesküvőkben parádézik. Házasságukat harmonikusnak nevezte és azt is kijelentette, meg van egyedül, tud főzni és mosni is, így el tudja látni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik