Szórakozás

Vége a szerelemek – Szakított Lola és Baronits Gábor

Bár nemrég összeköltöztek, kapcsolatukat már nem tudták megmenteni. Az énekesnő és a színész útjai külön váltak.

Tavaly nyáron futótűzként terjedt a hír miszerint Lola és Baronits Gábor egy párt alkotnak. A páros jól kijött egymással, bár nem titkolták, hogy kisebb nagyobb mosolyszünetek adódnak kapcsolatukban. Érzéseikben azonban biztosak voltak, ezért nemrég egy fedél alá költöztek, s egy kismacskát is magukhoz vettek. Ám mostanra mindennek vége, a pár jobbnak látta, ha külön folytatják – írja a Bors.

Szakításuk tényét az is megerősíti, hogy közösségi oldalukon mindkettőjük eltüntette kapcsolati címkéjét. Sőt, Baronits Gábor porfilján rövid ideg az „egyedülálló”, vagyis szingli megjelölés is látható volt. Azonban azt később elrejtette a színész. Sem Lola, sem Baronits Gábor nem kívánt nyilatkozni magánéletével kapcsolatban. A sorozatszínész édesanyja szeretné ha Lola és Gábor végre megtalálná a boldogságot.

„Nagyon szeretem őket, de ez nem az én ügyem, és nem is akarok ebbe belemenni. Azt gondolom, még megélnek néhány szakítást és újrakezdést, ez természetes dolog. Ez a korszak tele lesz szerelemmel és szakítással, ami nem a világ tragédiája ennyi idős korban. Úgy vélem, hozzátartozik egy ember életéhez, az még nagyon soká lesz, amikor kiválasztják azt, akivel örökre együtt maradnak. Minden elválás szomorú, és minden kezdet izgalommal jár. Biztos nehéz nekik, de ilyenkor mindenki keresi az útját. Kívánom mindkettőjüknek, hogy sok boldog pillanatuk legyen életük során” – nyilatkozta Ungár Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik