Szórakozás

Gyerekkora miatt gyötrik rémálmok a magyar sztárt?

Az énekesnő azt állítja, annyira kimerült, hogy rémálmok kínozzák. Ám álmai beszédesek, s elképzelhető, hogy nem a kialvatlanság, hanem az édesanyjával kialakult problémák állnak a háttérben.


Fotó: TV2

Az énekesnő nem csinál titkot belőle, hogy az utóbbi időben igencsak túlhajtotta magát. Lola szerint a nagy hajtás legyengítette immunrendszerét, így gyakran kapott tüszős mandulagyulladást. Azonban nem ez az egyetlen gond, amivel Baronits Gábor kedvesének szembe kell néznie az utóbbi időben. Az énekesnőt ugyanis rémálmok kínozzák, amelyek miatt már szakemberhez is fordult. Lola állítja, zaklatottsága hátterében stresszes életmódja áll, ám az általa elmesélt rémálmok másról is árulkodhatnak. Az énekesnő az egyik napilapnak ugyanis elárulta, a múltkor olyan lidérces álom kínozta, melyben egyik szobából a másikba kellett átjutnia. Csakhogy a két helyiséget víz kötötte össze, amely alá álmában nem mert lebukni az énekesnő. Az általunk megkérdezett álomszakértő szerint az úszás és az attól való félelem valóban utalhat az élet nehézségeire, ahogy a gondok hátrahagyásának vágyára is. Azonban ez egyúttal a gyermeki boldogság elérése utáni vágyakozás is lehet.

Pedig az énekesnőnek nem volt könnyű gyermekkora, hiszen szülei tizennégy éves korában elváltak, így édesapja nevelte a tinik kedvencét. Lola korábban többször hangsúlyozta, mindezek ellenére is boldog gyerekkora volt, s úgy érzi, szeretetben sem szenvedett hiányt. Talán a rémálmok ez után a boldog gyerekkor utáni vágyakozásra engednek következtetni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik