Szórakozás

Félrelép az imádott szépfiú

Lehet, hogy a végéhez közeledik az Alkonyat sápadt álompárjának románca, miután Robert Pattinsont rajtakapták egy másik nővel.

Sarah Roemer legutóbbi filmjében, A lókötő művészben egy Kristen nevű lányt alakított, és most az életben is átvette egy Kristen helyét. Nevezetesen Stewarték lányának. A színésznő ugyanis eléggé összemelegedett a hétvégén a Twilight Bellájának pasijával, Robert Pattinsonnal. Az androgün nyálpír herceget több tucat hölgy szerette volna meghódítani az egyik Los Angeles-i bárban, de őt csakis Sarah közeledése csigázta fel. Olyannyira, hogy az este végeztével együtt is távoztak – közös autóval.

Kedvenc Csillagtök Róbertünk csajozása igencsak intő jel Kristen számára. Eddig ugyanis nem igazán volt olyanra példa, hogy szóba állt volna egyetlen lelkes nőnemű rajongójával is, ha bulizni volt. Most pedig egyből le is vették a lábáról. De végső soron meg lehet érteni, mivel évek óta munka közben és a magánéletben is Stewart érzelemmentes arcát bámulja. Amit csak az Alkonyat-rajongók szeretnek.


Sarah Roemer, az új hódítás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik