Szórakozás

Országos mozgalmat indított a lázadó Friderikusz?

Alig 36 óra alatt 32 ezer néző támogatta Friderikusz Sándor ötletét, amely szerint az X-Faktor és a Megasztár valamelyikét át kellene tenni egy másik időpontra.

A Megasztár zsűritagja a szombat esti élő adás közben állt elő ötletével, és kérte fel a vele egyetértő nézőket, hogy küldjenek számára egy e-mailt privát címére. De ekkora sikerre ő sem számított, három rendszergazda dolgozik azon, hogy az összes üzenetet megkapja.

„Az nem lehet, hogy ezt a sok, tényleg fantasztikusan tehetséges embert csak az ország egyik fele láthassa. Belenéztem az X-Faktor adásaiba, ott is nagyszerű énekesekkel lehet találkozni. Így hát kutyakötelessége lenne mind az RTL-nek, mind a TV2-nek, hogy ne egyidejűleg adják a két műsort, ami ebben a formában ráadásul a bevételüket is csökkentheti” – mondta Friderikusz.

Az RTL Klub azonban továbbra sem enged, és ragaszkodik a szombati időponthoz.

„A szombati nézettség megerősített minket abban, hogy az X-Faktor a lehető legjobb helyen van. Két hét múlva elkezdődik az élő adás, az adatokból kiderül, hogy a nézők már eldöntötték: az X-Faktort akarják nézni” – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A TV2 programigazgatója, Kiss Péter elmondta, ők a nézők igényeire figyelnek, és ehhez mérten alakítják a műsoridőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik