Szórakozás

Csak saját vére mentheti meg a magyar tévést

Eddig négyszer operálták Gianni térdét, ezzel szemben állapota egyre rosszabb. Januárban újabb beavatkozás vár rá, melynek során a saját centrifugált vérét fecskendőzik be a térdébe.

A tévésnek csontmeszesedés van a lábában, amit nagyon nehezen lehet kezelni. Fontos, hogy térde folyamatos mozgásban legyen, ugyanakkor nem szabad megerőltetnie sem.

Gianni nagy reményekkel néz a már említett speciális eljárás elébe, reménykedik benne, hogy végre megszűnhetnek fájdalmai, melyek folyamatosan jelen vannak az életében. Azt állítja, már annyira megszokta ezt az érzést, hogy szinte észre sem veszi. Persze vannak rosszabb napjai, amikor rettenetesen sajog a lába. Ráadásul a sportolást is abba kellett hagynia, ami miatt kicsit meghízott.


Fotó: TV2

A túlsúly tovább terhelte az egyébként is fájós térdét, így úgy döntött, fogyókúrába kezd. Öt kilót szeretne leadni, az szerinte sokat segítene rajta. Emellett letette a cigarettát, és kerülni próbálja a megerőltető fizikai munkát.

Gianni tud arról, hogy Amerikában létezik egy másik fajta beavatkozás, amellyel gyógyítható az övéhez hasonló betegség. Ám ez sem segít mindenkin, így elképzelhető, hogy az a rengeteg pénz, amit külföldi gyógykezelésére kellene fordítani, csak kidobott összeg lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik