Szórakozás

Lemondtak az ünneplésről a ValóVilág névnaposai

Bár Fecót és Seherezádét névnapja alkalmából elhalmozták rajongóik a közösségi oldalukon jókívánságokkal, a villában mégis elmaradt az ünneplés.

Teljesen elvesztették az időérzéküket a ValóVilág5 játékosai. Az előző széria szereplői korábban többször is utaltak rá, hogy villalétük alatt bioritmusuk megváltozott. Nincs ez másként a mostani villalakókkal sem, akik gyakran hajnalba nyúlóan ébren vannak, míg délidőben épp csak ébredeznek. A luxusbörtön fogvatartottai annyira kizökkentek a mindennapokból, hogy talán már azt sem tudják, milyen napot írunk épp.

Bár a villalakók az idő csapdájában vannak, Csabán és Kingán semmi sem foghat ki. A két játékos ugyanis a bezártság ellenére észben tartotta villatársuk, Fecó névnapját – tudtuk meg a valóságshow sajtósától, Dobsi Adrienntől. Bár a hisztérika és a fizikailag topon lévő játékos még tortát is készített Ferenc névnapja alkalmából – mely egy évben háromszor is van –, az ünneplés mégis elmaradt. Kiderült ugyanis, hogy a dumagép nem most tartja azt. Akárcsak Seherezádé – születési nevén Vivien –, aki december 2-án ünnepelhette volna a névnapját. Azonban Fecóhoz hasonlóan ő sem ekkor jegyzi a jeles napot. Így időérzék ide vagy oda, Csaba és Kinga most hoppon maradt. A két játékos névnapi bulija pedig – mivel a jelek szerint Fecó és Seri is tavasszal, illetve nyáron tartja névnapját – a villa elhagyását követő időszakra tevődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik