Szórakozás

Összeköltözött a magyar valóságshow két kiesett játékosa

Maximálisan megbízik az ÖsszeEsküvők csajozós Norbijában új kedvese, a volt menyasszonyjelölt, Alexa. Igaz, ő is megéri a pénzét, kiesése óta már a második pasit "fogyasztja".

Bár Alexának elsőként kellett elhagynia a Rezidenciát, mégis játékostársai között találta meg a szerelmet. Igaz, már kint, a való életben.

Kiesése után a lány a Hír24-nek boldogan újságolta, találkozott egy fiúval, így már sokkal kevésbé bánja, hogy kiesett a játékból. Néhány hét múlva viszont már arról lehetett olvasni, hogy a lány az ÖsszeEsküvők vőlegényjelöltjével, Norbival jár, sőt össze is költöztek.
Kérdésünkre Alexa elmondta, hogy volt barátjával a féltékenység nagyon gyorsan megmérgezte a kapcsolatukat. “Tulajdonképpen csak az első napok voltak szépek, aztán ahogy megismertük egymást, rájöttünk, nem egymásra vágyunk. Ő folyamatosan féltékeny volt, és amikor találkoztam Norbival, szakítottunk is” – mesélte.

Alexa arról is beszélt, hogy az exvőlegényjelölttel az egyik összecsapáson beszélgettek először, majd Norbi SMS-ben randira hívta. “Nem tudom, mi lett volna, ha tovább vagyok a Rezidencián. Lehet, hogy akkor nem közeledtem volna hozzá, hiszen látszott, hogy Niko teljesen kisajátította” – tette hozzá a volt menyasszonyjelölt.

“Most azonban úgy érezzük, az Isten is egymásnak teremtett minket. Bár Norbi még soha nem élt együtt senkivel, úgy döntöttük, megpróbáljuk együtt, és összeköltöztünk” – újságolta a szép barna lány.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy Alexa nem tart-e attól, hogy  a “csajózósként” elhíresült Norbi esetleg félrelép. “Szinte minden időnket együtt töltjük, ha emellett van ideje más nőre, akkor csak gratulálni tudok neki” – nevetett a lány, aki leszögezte, maximálisan bízik Norbiban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik