Szórakozás

Örömhír: eljegyezték a magyar énekesnőt

Szűcs Judith azt sejtette: férjhez megy. Valószínűleg, hiszen elkiabálni nem akarja. Ami biztos: eljegyezték. A vőlegény pedig egy nullás vércsoportú férfi.

Nem szívesen beszél magánéletéről Szűcs Judith, ám a TV2 Mokkájában mégis vőlegényéről kérdezték. Az énekesnőt nem tudni, milyen téma apropóján hívták meg a műsorba – ez ugyanis nem derült ki a beszélgetésből – , de párja kilétét szinte “államtitokként” kezelte. A férfiról annyit azért elárult: nullás vércsoportja van – tehát hiánypótló információ birtokába jutottunk.

Továbbá azt is megtudhattuk, a férfi udvarias, elegáns – bár az lett volna a furcsa, ha az egykori diszkókirálynő másképp jellemezte volna párját, aki ma már civil foglalkozást űz, de egykor zenész volt.

A hódolót Kárász Robi a továbbiakban nemes egyszerűséggel csupán “nullásnak” nevezte, Tatár Csilla pedig értetlenkedett egy sort a nagy titkolózás miatt. Judith azt is megjegyezte, megvan az okuk a hallgatásra, ám ő és párja minden együtt csinálnak, tehát csodálkozik azon, hogy még sehol, senki nem fotózta le őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik