Szórakozás

Sokkolta a magyar hírességet fia gyógyíthatatlan betegsége

Jaksity Kata először beszélt fia súlyos, gyógyíthatatlan betegségéről.

Jaksity Kata életének jelenlegi szakasza nem mondható felhőtlenül boldognak. Házassága tönkrement, elvesztette a munkáját, a fiánál pedig súlyos betegséget diagnosztizáltak. A fiú hátfájásra panaszkodott, ám először azt gondolták, csak megrándult a háta edzés közben. A srác ugyanis egy ritka sportot, akrobatikus kosarazást űz.  Az orvos a diagnózis ismertetése után megkérte Katát, ne nézzen utána a betegségnek az interneten, mert az ijesztő lesz számára.


Fotó: TV2

– Még a vizsgálat után is abban bíztam, hogy azt mondják, csak megrándult és nem jól kezeltük. Eléggé sokkoló volt megtudni, hogy ez egy születési rendellenesség, ami nem gyógyítható, nem javítható, hanem meg kell tanulnunk vele együtt élni. Rejtett gerinchasadéknak hívják és az orvos kérésére nem néztem utána az interneten – beszélt a nehéz időszakról Kata.

A műsorvezető nem szeretné, ha fiában betegségtudat alakulna ki, előtte mindig erősnek kell lennie, holott a jövőbeni kilátások sem felhőtlenek.

– Azt mondták, hogy 20 éves kora után még erősebben jönnek majd a fájdalmak, de bízom a gyógytornában és az orvosunkban – bizakodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik