Szórakozás

Laár András karjaiba zuhant egy szurkolólány

Cigánykerekek, spárga és hajmeresztő ugrások. De vajon mi közük van Laár Andráshoz?

Szerencsére nem az énekes, hanem csinos fiatal lányok pezsdítik fel a hangulatot akrobatikus ugrásokkal a KFT decemberi nagykoncertjén. Az Éljen a szerelem című dalra ugyanis egy csoport pomponlány, a Szirének táncolnak majd.  A zenekar és a szurkolócsapat első találkozása majdnem balesettel végződött, amikor az egyik hölgy egyenesen Laár András karjaiba zuhant.

Hajlékony és szexi lányok falatnyi testre simuló ruhában és csillogó pomponokkal. Ők a szirének, a Budapest Titans amerikai focicsapat gyönyörű és tehetséges szurkolólányai, akik már évek óta dobják fel olykor hajmeresztő koreográfiáikkal a meccsek hangulatát, ám a KFT nagyszabású Ufóshowjában lépnek először színpadra a Papp László Budapest Sportarénában.

A próbákon nem ment minden zökkenőmentesen, a gúla formációnál az egyik lány lebucskázott a magasból. Szerencsére nem történt nagyobb baj, mert Laár András jókor volt jó helyen és elkapta a pomponlányt. Az együttes tagjai természetesen a megszokott stílusban kommentálták az eseményt, amely elmondásuk alapján a jin és a jang egyensúlyával és az ufó szereléssel magyarázható…

„A próbán történt egy kis baleset, a fejemre omlott a lányok alkotta gúla. Olyan férfiasan álltam közöttük, hogy a kisugárzásom biztos bevonzotta őket.” – magyarázta az esetet Laár, aki szerint a szurkoló lányok a színpadi produkcióban a „szerelem katonáiként” jelennek majd meg.

Az Éljen a szerelem című dalt 2000-ben mutatták be először, az akkori felállás szerint Laár András nélkül, ugyanis akkoriban a művész éppen szabadságon volt a KFT-ből. A szám azonban így is bekerült a repertoárba, sőt a nem mindennapi táncos lányokkal kiegészülve, a december 28-i nagykoncert egyik fő attrakciója lesz.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik