Szórakozás

Apai örömök elé néz az 56 éves énekes

Októberre várja negyedik gyermeke érkezését Laár András.

A KFT együttes frontembere rutinos apának számít, hiszen három nagyobb fia már van, felesége Katika azonban most először éli át a várandósság örömeit. A zenész mostanra érzi elég érettnek magát ahhoz, hogy mintaapa lehessen. Sokkal figyelmesebben tekint várandós feleségére és születendő gyermekére, mint eddig.

Laár András szinte biztosra vette, ez alkalommal lánya lesz, a sors azonban egy újabb fiúval ajándékozta meg a családot, amit ők egyáltalán nem bánnak. Laárék hisznek abban, hogy a magzat mindent hall az anyaméhben, ezért a baba nyugtató Mozartot, és egy kis KFT-t is hallgatott már.

„Most szemlélem legelmélyültebben az áldott állapotban való időzést. Mikor kiderült, hogy Katika várandós, a magzat mindössze 19 miliméteres babszem nagyságú embrió volt, végtagok nélkül, de már akkor is dobogott a szíve. Amikor másodszorra mentünk az ultrahangra a 4,5 centiméteres gyermekem szopizta az 1 miliméteres ujjacskáját. Ez egy döbbenetes csoda! Ezúton üzenem a nőknek, hogy amire ők képesek, az csoda, amit a férfiak sosem fognak tudni utánuk csinálni” – mesélte a boldog édesapa, aki nem tagadhatja meg a zene iránti szerelmét sem, kisfia ezért már az édesanyja pocakjában muzsikát hallgat.

„Hiszünk abban, hogy a gyermek már az anyaméhben mindent hall, ezért próbálunk nyugalmas akusztikai közeget biztosítani neki. Kerüljük a ricsajt és mi sem kiabálunk, szerencse, hogy a kapcsolatunk annyira harmonikus, hogy ezt lehetővé teszi. KFT-koncerten is volt már korábban, otthon is hallgatta már az együttes slágereit. Ha kellően nyugodt körülményeket tudunk számára biztosítani, akkor az addigra két hónapos kisfiú és édesanyja is részt vesz majd a decemberi nagy Ufóshow-koncerten. De a babazenét és Mozartot is nagyon kedveli, olyankor megnyugszik az amúgy nagyon mozgékony csemeténk” – tette hozzá Laár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik