Szórakozás

Halálos baleset szemtanúja volt Schobert Norbert

A fitneszgurut sokkolta a szörnyű tragédia, melynek minden részletét látta.

Dél magasságában a III. kerületi Szentendrei úton halálos kimenetelű baleset történt. A karambolban két autó ütközött, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette. Az esetnél Schobert Norbert fitneszszakember is ott volt, akit – teljesen érthetően – sokkos állapotban értünk utol.

“A belső sávban haladtam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy autó hátulról őrült sebességgel kezd előzni. Azonban rosszul mérte fel a helyzetet és a nagy sebesség mellett, előzés közben a mellette lévő sávban haladó autónak ütközött. Olyan szerencsétlenül találta telibe a másik autóst, hogy rögtön felrepült a levegőbe, majd nekicsapódott a padkának” – nyilatkozta a Hír24-nek Schobert Norbert, aki a balesetet testközelből látta.


Fotó: N. Attila

“Szörnyű volt látni,hogy az autó ripityára törik. Azonnal odasiettem, hívtuk a mentőt, a tűzoltókat és a rendőrséget is. Akármennyire is szerettem volna segíteni, már nem tudtam. Az áldozat ott halt meg a szemünk előtt” – nyilatkozta megtörten a fitneszszakember, akit rendkívül megviseltek a történtek. “Rettentően rossz, hogy nem tudtam segíteni. Ha kitudódik pontosan ki is veszítette életét ebben a szörnyű balesetben, mindenképp szeretnék segíteni a családjának. Felfoghatatlan, ami történt” – mondta Schobert Norbert a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik