Szórakozás

Már nincs sok ideje hátra Komár Lászlónak?

Túl két kemoterápiás kezelésen, az évekig tartó parókahordáson, Komár László még mindig biztos benne, hogy soha nem fog meggyógyulni.

Daganatos megbetegedéssel küzdött Komár László, aki viszontagságokkal teli időszakon van túl. A lábából daganatot operáltak ki, s bár most jobban van, rendszeres kontrollvizsgálatokra jár. Az életműdíjjal kitüntetett énekes tudja, soha nem fog teljesen meggyógyulni, ebben a betegségben ugyanis csak tünetmentes állapot létezik. Éppen ezért máris szárnyra kaptak az olyan pletykák, miszerint Komár Lászlónak már nem sok ideje maradt hátra.

„Azt gondolom, amikor megszületünk, már ki is van tűzve a halálunk időpontja. Ezért szoktam mondani, hogy születésünk a halál kezdete. Így aztán nem is készülök a végső búcsúra, bár készítettem végrendeletet, amiben minden fontos dolog benne van” – árulta el a Story Magazinnak Komár László.

Azonban nem ő az egyetlen, akiknek az utóbbi időben halálhírét keltették. Klapka Györgynek szokatlan üzleti megoldásai, és romló egészségi állapota is okot adott arra, hogy többen találgatásokba kezdjenek. Hogy mennyire törődik az üzletember a pletykákkal és mi igaz a megromlott egészségi állapotával kapcsolatos találgatásokból, kiderül a Story legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik