Szórakozás

Verekedésbe keveredett az X-Faktor felfedezettje

Az énekes egy budai szórakozóhelyen került összetűzésbe az egyik vendéggel, akitől egy hatalmas pofont is kapott.

Az éjszakai élet egyik emblemtaikus figurájával került összetűzésbe Lil C, aki egy pofont is kapott az izmos testalkatú férfitól – írja a Bors. Szemtanuk szerint az énekes-táncos éjfél után ért a szórakozóhelyre és a VIP-részleg felé vette az irányt.

„A VIP-bejáratnál útját állta az éjszakai élet egyik emblematikus alakja, aki nemcsak tehetős és befolyásos az ember, hanem elég izmos is. Akinek cseppnyi esze van, az nem köt bele” – árulta el a naiplap informátora. “Nem úgy Lil C. Bár nem hallottuk, hogy mit mond, egyre hevesebben gesztikulált, majd a következő pillanatban azt láttuk, hogy két pofon is elcsattant. Lil C is ütött, de kapott is egy hatalmasat, ami arcon találta” – nyilatkozta a szemtanu. Ezt követően a biztonságiak kivezették az összetűzésbe keveredett énekest, így Lil C nem folytathatta a bulizást, amit szinte el se kezdett. Az X-Faktoros szűkszavúan nyilatkozott az esetről.

„Valóban volt hétvégén egy kisebb afférom. Én már lezártam magamban ezt a dolgot, így nem is szeretnék ebben a témában bővebben nyilatkozni” – mondta Lil C.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik