Szórakozás

Megható pillanatok, álomesküvő: így vette el terhes párját a magyar sztár

Szűk családi- és baráti körben esküdött Emilio, akinek lagziján a NégyEsküvő stábja is jelen volt. Bangó Margit unokája, Tina várandósan is gyönyörű menyasszony volt.

Mindössze nyolcvan fő vehetett részt azon az esküvőn, melyen az ismert jazz énekes, Emilio és Bangó Margit unokája, Tina kimondták a boldogító igent. A szertartásra – melyet egy csárda kertjében tartottak – a szabad ég alatt került sor. Bár a szerelmesek nagyon izgatottak voltak, mindketten tudták, hogy a másikban megtalálták az igazit. „Nekem ez az első esküvő lesz az életemben, ezelőtt még soha nem volt. Igaz, van egy kilenc és fél éves kislányom, de még nem voltam férjnél. Ez az első és remélem, az utolsó házasságom is!” – mondta az ara, aki már ekkor szíve alatt hordta szerelmük gyümölcsét, Vivient.

Így Emilio az első hitvesi csók után újdonsült arája pocakját is megcsókolta, mely talán az egyik legmeghatóbb pillanat volt az esküvő alatt. A lagzin természetesen ott volt a boldog dédnagymama, Bangó Margit is, akinek egyik dalára vonult be az ifjú pár az esküvő helyszínére. Ezt követően a nyitótáncot is eljárták a szerelmesek, akiknek a koktélmágus, Laisz András készített ízletes nedűket. Emilio boldogsága határtalan volt a nagy napon. „Azt éreztem, hogy ő az én vérem, a másik felem. Nagyon egyeztünk és egyezünk azóta is. Együtt élünk, együtt lakunk és minden tökéletes” – emelte ki az énekes, aki azóta még boldogabb, hiszen a múlt héten született meg Tinával közös gyermeke, Vivien.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik