Szórakozás

Rosszul mérték fel a bajt: ezért halt meg a magyar híresség?

Depresszió miatt dobta el magától az életét, Csézy párja, László. Az énekesnő szerint ők maguk sem ismerték fel, mekkora a baj, vagy legalábbis nem beszéltek róla.

Még azok sem tudhatták, akik ismerték Csézyt és Lajos Lászlót, hogy a pár nagy bajban van. A férfi a bükkzsérciek szerint soha nem mutatta ki gyengeségét, mindig, mindenkihez volt egy-két jó szava, az énekesnő pedig – ha hívták – , mosolyogva állt színpadra.

Csézy a TV2 Naplójában, majd a Nők Lapjában beszélt anyagi természetű gondjaikról. Az énekesnő most azt állítja, hogy ő maga sem tudott minden problémáról, de azt érezte, hogy nagyobb a baj, mint amit meg tudtak fogalmazni. “Talán mindketten eljutottunk a depresszióig – csak nem tudtunk róla… Bezárkóztunk” – vallotta a gyászoló híresség.

Csézy nem tagadja, amikor elköltözött Lászlótól, a férfi semmit nem tett annak érdekében, hogy visszakapja őt. “Nem kellettem neki” – mondta. Hogy miért? Nem tudni. Az énekesnő azonban egyben biztos kedvesével kapcsolatban: “Tudom, hogy szeretett” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik