Szórakozás

Kicsit erős volt: így kényeztették a női kezek Vastag Csabát

Thai masszázzsal és gőzfürdővel töltődött fel Vastag Csaba, aki egy napra maga mögött hagyta a stúdiómunkálatokat egy kis pihenés kedvéért.

Az X-Faktor 2010-es szériájának győztese közel egy éve dolgozik megállás nélkül. Vastag Csaba büszkén vállalja, hogy a mérlege nulla szabadnap. “Ez az én döntésem. Senki nem kényszerít rá, szeretek dolgozni, és most van itt a munka ideje. Viszont a feltöltődés még hatékonyabbá teszi a munkát, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a stúdióból egy nap kimenő nekem is jár”- mesélte mosolyogva az énekes.

A pihenés bár csak egy napig tartott a szépségcentrumban, de az énekes a gyors feltöltődést így is megtoldotta egy kis humorral. “A szauna igazából nem az én világom, de a gőz fantasztikusan jót tesz. Viszont a thai masszázs alatt a mosolyom tényleg nem volt őszinte. Hihetetlen milyen erős keze volt a hölgynek. Persze azért volt kellemes része is a dolognak, és tényleg testileg-lelkileg sikerült kicsit felfrissülnöm.”

A kikapcsolódást követően az énekes még este visszarohant a stúdióba, ahol új albumának munkálatai zajlanak. Ugyanis Vastag Csaba mostanság azon dolgozik, hogy a rajongók minél előbb a kezükben tarthassák új lemezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik