Szórakozás

Vastag Csabához passzol az uralkodó szerep

Az X-Faktor győztese már gyerekkorában beleszeretett a színházba. Most lehetőséget kapott arra, hogy megcsillogtathassa színészi tudását, de természetesen énekel is hozzá.

Vastag Csaba számára a színpadi lét az X-Faktor előtt sem volt ismeretlen: 2001 óta rendszeresen lépett színpadra különböző musicalekben, hét évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová még táncosként került be, majd jött a tehetségkutató, amit meg is nyert.

Most újra egy nagy megmérettetésre készül, még pedig a Madách Színházban, ahova az igazgató, Szirtes Tamás hívta meg egy szerepre. Az énekes szeptemberben debütál az Elvis-imitátorként tetszelgő Fáraó szerepében a József és a színes szélesvásznú álomkabát című Webber-musicalben.

A szerep azonban pontos és sokrétű felkészülést igényel, a táncpróbák mellett énekórákra is kell járnia, amit nem könnyű összeegyeztetnie a tehetségkutatónak köszönhető feszes napirendjével: új dalokon dolgozik, különböző fellépéseknek tesz eleget, tulajdonképpen a stúdió lett a második otthona. Nem tagadja, van, hogy nagyon fáradt, de élvezi ezt a pörgő életet, hiszen másfél évvel ezelőtt pont azért jelentkezett az X-Faktorba, hogy minden úgy történjen, ahogy most van.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik