Szórakozás

Még mindig gyönyörű: Görbe Nóra visszatér a képernyőre

A Linda sorozat sztárja, Görbe Nóra egy rövid időre visszatér a televíziózás világába. Terveiről és a sorozat utáni életéről Hajdú Péternek mesélt a Frizbi felvételekor.

Több évig futott a Magyar Televízión a generációk kedvenceként ismert Linda című sorozat, melynek főszereplőit most újra összehozta Hajdú Péter. A Frizbi vasárnapi adásában így feltűnik majd Görbe Nóra, Bodrogi Gyula és Szerednyei Béla is, akik hosszú idő után találkoztak ismét. A színészek örömmel nosztalgiáztak a 22 epizódot megélő sorozatról.

Bár Görbe Nóra, a sorozat címszereplője a Linda sikere után visszavonult a rivaldafénytől, tudatosan döntve erről. „A sorozat után bár kaptam lehetőségeket, egyik sem volt olyan, amelyet szívesen vállaltam volna. Szívesen maradtam volna a filmezésnél, de erre sem volt lehetőség. Így jobbnak láttam visszavonulót fújni” – árulta el Hajdú Péternek.

Hihetetlen, de a színésznő húsz éve szinte semmit sem változott. Sőt rövidesen – ha csak kis időre is -, de visszatér a képernyőre. „Egy rendhagyó – tizenöt perces ─ reklámfilmben fogok feltűnni. Kaptam egy ajánlatot a Linda internetes verziójának elkészítésére is. Ezzel még nem tudom mi lesz, lehet, hogy lesz folytatása a dolognak. A többi pedig majd alakul” – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik