Szórakozás

Leszbikus fotó készül az RTL Klub két sztárjáról – Na, ez durva

Összesimulós képek készülnek VV Dyáról és VV Kingáról? Nem elképzelhetetlen, a Playboy főszerkesztője ugyanis nem zárkózik el attól, hogy a két barátnő együtt pózolhasson.

Pantl Péter a Hír24-nek elmondta, nem vetik el az ötletet, de egyelőre nem döntöttek Dya és Kinga közös meztelenkedéséről. Szeretnék megvárni, hogy a szőke lány mit mutat még a luxusbörtönben. A Playboy és a CKM számára ugyanis nagyon fontos, hogy azok a lányok, akik a lapokba bekerülnek, számukra is “vállalhatóak” legyenek. Ráadásul még az sem biztos, hogy a szőkeség rábólintana az erotikus fotózásra. Ugyanakkor Dyáról tudjuk, hogy őt már fotózták hasonló szituációban, és nyitott egy újabb sorozatra is.

Bár a nyuszis magazin főszerkesztője szemérmesen nem tért ki arra a momentumra, hogy Kinga nagyon meghízott az utóbbi időben, de bizony erről sem szabad megfeledkezni. Nyilvánvaló, ahhoz, hogy bekerülhessen egy férfimagazinba, újra kifogástalan formába kellene hoznia magát. Az, hogy szégyenlős-e, véleményünk szerint nem kérdés. Számtalanszor láttuk már melltartó nélkül a villában, ami azt jelezheti, vélhetően vállalna egy pikáns fotózást is. Azt, hogy a képek elég erotikusak lennének, talán meg is előlegezhetjük, hiszen Dyának és Kingának már a villában is volt egy-két szexi pillanata együtt. Azt ugyan tagadják, hogy több lenne köztük, mint barátság, de persze miért is vallanák be, ha más lenne a helyzet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik