Szórakozás

Dráma: Veszélyben a terhes sztár babája

Az áldott állapot tovább növelte Jessica Simpson gyorsételfüggőségét, amivel komoly egészségügyi gondokat okozhat magának és magzatának is.

Harmincegy évet várt Jessica Simpson, hogy végre terhes legyen, ám korántsem érzi annyira áldottnak az állapotát jelenleg. Az énekesnő rosszullétei és szédülései ugyanis sokkal rosszabbak, mint a többi várandós nőnél lenni szokott. Amiért csak magát okolhatja. Ugyanis annyi gyorsétellel tömi magát nap mint nap, hogy a szervezete már telítődött vegyszerekkel, tartósítószerekkel és cukorral. Amiket nemcsak képtelen feldolgozni a teste, de az egészségét is veszélyezteti. A nagyobb baj pedig az, hogy ami neki rossz, az a pocaklakójának hatványozottan káros. Ezért az orvosa letiltotta a junk foodról, nehogy károsodás érje a picit.

Jesst viszont a legkisebb mértékben sem hatották meg az intő szavak, ugyanis neki az evés a drogja, és volt is már a terhessége előtt is. Így továbbra is elvárja vőlegényétől, Eric Johnsontól, hogy egy kisebb ország teljes élelmezéséhez elegendő édességet és gyorséttermi menüket vigyen neki. Amiket pillanatok alatt el is pusztít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik