Szórakozás

Ez siralmas: az alkohol teszi tönkre Alekosz életét?

Italozása miatt vall folyton kudarcot a nőknél Alekosz - vélekedik Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

A TV2 Esküdj! című műsorában Majka és Hevesi Kriszta, az ÖsszeEsküvők szexuálpszichológusa Alekoszt  cinkelték. A műsorvezető szerint a görög nyilvánvalóan beteg, majd kikérte a szakember véleményét is.


Fotó: TV2

Hevesi Kriszta úgy véli, lehetséges, hogy Alekosz alacsony szexuális vágyat kompenzál az állandó csajozással, de az is lehet, hogy korábbi kudarcai nyomják rá a bélyegét a viselkedésére. A pszichológus szerint a görög kudarcaiba belejátszik a folyamatos ivászata is, amelynek következtében már csak az együttalvásra képes.

Tudvalevő, hogy a görög több valóságshow-ban is csapta a szelet a lányoknak, de ennél tovább sosem ment. A ValóVilág idején ő maga mesélte, hogy nem tartja vonzónak az ellenkező nem, és emiatt sokszor csalódik. Alekosz lassan két hete lakója az ÖsszeEsküvők Rezidenciájának, és elmondható, hogy idáig itt sem ért el komoly sikereket. Eleinte úgy tűnt, Mása fogadóképes a közeledésére, de folyamatos részegeskedése és nagyképű viselkedése miatt, már ő sem szeretné partneréül a görögöt.

Közben az élő kamerás műsort nézve mi, nézők is véleményt alkothatunk Alekinyó udvarlási képességéről, amely enyhén szólva is siralmas.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik