Szórakozás

Előadás közben balesetet szenvedett a magyar színésznő

Elbotlott a Pesti Színház Punk rock című előadása közben Réti Adrienn. Az egyik vaslépcső csúnyán megvágta a lábát, öt öltéssel varrták össze a sebet.

A Pesti Színház Punk rock című előadása közben sérült meg a Vígszínház fiatal színésznője, Réti Adrienn: egy jelenetben megcsúszott, nekiesett a fémlépcsőnek, ami véresre vágta a lábát. A vérzést kötéssel sem tudták elállítani, de Adrienn úgy döntött, végigjátssza a darabot.


Fotó: SkyFilm Stúdió

A színésznő a Tények kamerái előtt mondta el, hogy először nem is érzékelte, mekkora a baj, de egyre jobban fájt a lába, és akkor lett figyelmes arra, hogy csurom vér a ruhája is. “Az egyik jelenetnél, amikor két fiú verekszik egymással, akkor mi jobbra-balra szaladgálunk a rémülettől, és ekkor estem el az egyik lépcsőben – mesélte.

Adriennt az előadás után rögtön kórházba vitték, ahol öt öltéssel varrták össze a lábát. A színésznő a baleset másnapján máris színpadra állt: “Belefoglaltuk a szövegbe a történteket. A Punk rockban egy új lányt játszom az iskolában, akit arról kérdeznek, honnan jött. A szöveghez hozzátettük: ‘Egyébként meg mit sántikálsz, mi van veled?’  És erre most azt válaszolom: elestem, lidocain, tetanusz, öt öltés” – tette hozzá Adrienn, aki egyetlen fellépését sem mondta le a sérülése miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik