Szórakozás

Baleset érte a ValóVilág sztárját – Friss hír az állapotáról

VV Veronika néhány napja csúnya balesetet szenvedett a ValóVilág táncversenyére készülve. A lány a kezét fájlalta, ezért megnézte egy orvos is. Szerencsére drasztikusabb beavatkozásra nem volt szükség.

VV Veronikának nincs szerencséje, vagy inkább önuralma? Ha ugyanis nem itta volna le magát annyira csúnyán előző este, akkor nem perecel egy hatalmasat a másnapi táncpróbán. Maga is bevallotta, hogy hiába telt el az éjszaka az ivászatot követően, rettentően másnapos volt, alig bírt megállni a lábán. Nem csoda, ha tánc közben hatalmasat bukott.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ennek következtében megütötte a kezét, és még örülhet, hogy ennyivel megúszta az esetet. Mivel nagyon fájlalta a sérült végtagját, így egy szakember is megvizsgálta. Mivel se nem tört, se nem repedt a csontja, így csak egy rögzítő kötést kapott. Ezt követően néhány napig még fájdalomra panaszkodott, de a műsor készítői szerint már kutya baja.

A többiek szerencsésebbek voltak, mint Alekosz exe. Bár láthatóan mindenki sokat bénázott, de egyikük sem járt olyan szerencsétlenül, mint Veronika. Sőt a legfurcsább pár lett a befutó, így a tánc ellen beoltott Annamari találkozhat a szüleivel. A programot már szervezik, hogy az pontosan mikor lesz, még nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik