Szórakozás

Malek kiakadt: szemét húzás volt, Geszti

Ezt súgta ítésztársa fülébe a mentor nem sokkal az ítélethirdetés után. Malek szerint Geszti taktikai megfontolásból szavazott Kocsis Tibor ellen.

Szombaton este partidalokkal léptek színpadra a még versenyben lévő énekesek, és mind igyekeztek felforrósítani a hangulatot. Bár az X-Faktor 2011 tehetségei szinte mind elismerést váltottak ki a mentorokból, a nézők végül úgy döntöttek, a 25 felettiek kategóriájában versenyző Kocsis Tibor és a 25 év alatti fiúk között induló Lil. C párbajozzon. Keresztes Ildi természetesen mentoráltját, Lil. C-t tartotta bent, ahogyan Malek Miklós is a saját embere, Kocsis Tibor javára szavazott, hogy ő folytathassa a versenyt. Geszti Péter nagyon nehéz döntést hozott, de úgy gondolta, Lil. C-ben van meg igazán az, ami a színpadra kell, így ő Kocsis Tibor nevét mondta. Nagy Feró eldönthette volna a párbajt, de Lil. C-re leadott voksával inkább a nézőkre bízta a döntést. A bulislágerek estjén a legkevesebb szavazatot végül a nigériai származású tánczseni kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

Malek Miklós a Hír24-nek elmondta, nagyon meglepte, hogy a sokak szerint akár a végső győzelemre is esélyes Kocsis Tibornak párbajoznia kellett. Szerinte mentoráltja azon kevés előadók egyike a tehetségkutatóban, aki drámai pillanatokat tud a színpadra varázsolni, és produkciójával maradandó emléket okoz a nézőknek. Éppen ezért nem tudott szó nélkül elmenni Geszti Péter döntése mellett, és az élő show után mentortársa fülébe súgta rövid, de velős véleményét.

“Azt mondtam neki, hogy ez szemét húzás volt! Ezt megengedhetem magamnak, mert jóban vagyunk, és tudja, hogy nagyon tisztelem és szeretem. Meglepett, mert ő az, aki mindig másokat kritizál, hogy miért matekozik, márpedig szerintem ő a legnagyobb matekos. Egyértelműen taktikázott, ő is érezte, hogy Tibor sokkalta nagyobb énekes, mint a Lil. C” – nyilatkozta portálunknak Malek, aki szerint mentorként elsősorban az a feladatuk, hogy szakmai, objektív döntést hozzanak, és nem szabadna, hogy elragadják az érzelmeik.



Geszti elmondta, soha nem szavazna önös érdekből. Ha matekozott volna, Kocsis Tibort juttatja tovább, de szerinte Lil. C-ben van meg az a meghatározhatatlan dolog, amit keresnek.

“Szerintem tiszta lelkiismerettel kell majd elmenni ebből a műsorból, és nem tudnék nyugodtan aludni, ha taktikai szempontok alapján döntenék. Soha nem alkalmaznám a matekot, és csalódnék, ha mentortásaim nem ugyanígy gondolnák” – védte meg magát a Rocktenors mentora.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik