Szórakozás

Teljesen megbomlott a ValóVilág sztárja – pofon kellene vágni

Kikelt magából VV Vera. A lány stílusa elviselhetetlenné vált, buldogként cincálja játékostársa, Veronika idegeit. Nyilvánvalóan a féltékenység beszél belőle, ám ezt képtelen beismerni.

Minősíthetetlenül viselkedik VV Vera. Az Érzékeny lelkű lány rácáfol kategóriájára, és bicskanyitogató stílusban piszkálja lakótársait. Vera túl sokat gondol magáról, és lebecsüli a többi játékost. Ezért flegmán, már-már undorító stílusban fejti ki véleményét – most éppen Veronikáról. Támadó viselkedése valójában védekező mechanizmus, féltékenységét próbálja leplezni pikírt megjegyzéseivel. Természetesen sikertelenül, és annyira nem intelligens, hogy uralkodni tudjon magán. Verbális pofonokkal sújtja Veronikát, melyeket már játékostársaik is túlzónak tartanak.

Pontosan tudni egyébként, hogy Vera legnagyobb problémája Péter, azaz pontosan a fiú „hűtlensége”. A Valóságshow veterán ugyanis a kezdeti közeledések után most mégsem vele, hanem Veronikával enyeleg. Két Vera pedig nem fér meg egy villában, így az idősebb kiadás mindent megtesz konkurenciája kicsinálása érdekében. Az összes alkalmat megragadja például arra, hogy „leostobázhassa”, és kislánynak titulálhassa játékostársát Péter láthatóan élvezni a helyzetet, két nő harcol miatta, mely minden férfinak imponálna. A kérdés csak az, hogy vajon meddig mennek el a lányok? Vajon Vera meddig feszíti a húrt? És Veronika a végtelenségig tolerálja a mocskolódó szavakat, vagy egyszer csak elpattan nála a cérna? Meglátjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik