Szórakozás

Homepornót is vállalt volna Gigi?

Megdöbbentő felvétel került elő a villa fekete démonjáról, amint az egyik pornóproducerrel épp egy pornófilm készítéséről társalog.

Bár Gigi lemondott az Erotika Expo műsorvezetői posztjáról, a neve még hosszú ideig kapcsolatba fog maradni a rendezvénnyel. Hiszen megdöbbentő videó került fel a netre, amelyen Gigi, Tomor András pornóproducerrel, az esemény szervezőjével épp egy pornófilm készítéséről tárgyal –írja a Bors. A villa hugicája a videón egy cseppet sem ágáll az ötlet ellen, miszerint egy homepornónak álcázott videót készítenek majd, melyet feltesznek az internetre.

„Sok hasonló videót készítettem már ismert lányokkal” – nyilatkozta a Borsnak a producer. “Gigit is megkerestem az ajánlattal, nem utasított el. A felvételen is látható, hallható, hogy semmiféle erkölcsi aggálya nem volt, amikor felkértem a forgatására. Nem azzal volt gondja, hogy elvállalja- e vagy sem, hanem attól tartott, mit szól ehhez az RTL Klub, nem kerül-e ez a műsorvezetői állásába. Az is érdekelte, menynyi pénzt kaphat érte. Azért kért időt, mert ez az üzleti sakkozás része, és nagyobb összeget akart kicsikarni. Úgy gondolta, majd kimagyarázza valahogy ezt a videót, amiért milliókat ajánlottam neki. A másfél hónappal ezelőtt készült felvételen az hallatszik, ahogy elhúztam előtte a mézesmadzagot, utána viszont konkrétan megbeszéltük, hogy az expó után megcsináljuk” – nyilatkozta a napilapnak a pronóproducer aki állítja, akad még megdöbbentő felvétele Gigiről, mellyel később rukkol majd elő.

Gigi állítja, csak az seményen végzett műsorvezetői munka miatt – melyet azóta lemondott – nem tért ki egyértelműen az ajánlat elől.

„A további beszélgetéseink alkalmával is lebegtettem a dolgot, mert anyagi okokból nem akartam elesni a munkától. Valójában a homevideót nem készítettem volna el, sem most, sem a jövőben” – állítja az egykori villalakó, akinek Cool TV-s munkáját nem veszélyezteti a Gigiről előkerült felvétel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik