Szórakozás

Ciki: Beszóltak póthaja miatt az RTL Klub műsorvezetőjének

Lilu ismét rövid hajjal vezeti a ValóVilágot. Úgy tudjuk, hogy a műsorvezetőnek beszóltak póthaja miatt, ami vélhetően hozzájárult ahhoz, hogy végül leszedette. Határozottan állítjuk, sokkal természetesebb így.

Megdöbbentő volt látni, amint Lilu szőke haja egyik napról a másikra legalább harminc centit „nővekedett”. A műsorvezető saját fodrászszalonjának megnyitóján jelent meg először a póttincsekkel, amelyeket egy darabig még a VV felvételein is viselt. Bár határozottan jobban nézett ki, mint fiúsra vágott frizurával, valahogy ez sem volt számára az igazi.

Ha kivasalták a póthaját, enyhén szólva zsíros hatást keltett, úgy nézett ki, mint aki napok óta nem mosott fejet. Lilunak egyébként már korábban is volt póthaja, mégpedig Alekosz műsorának utolsó adásában. Akkor azt állította, csak poénból tűzte fel a loknikat, mert sokkal inkább a természetesség híve. Hát, ehhez képest most ismét hagyta, hogy meghosszabbítsák fürtjeit. Lényeg azonban, hogy így vagy úgy, de időben észhez tért, és levetette magáról a szexinek egyáltalán nem nevezhető póthajat. Csak aztán nehogy újra meggondolja magát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik