Szórakozás

Íme, ő az univerzumban élő legszexisebb férfi

Kissé meglepő módon Bradley Coopernek ajándékozta a People magazin az univerzum legszexisebb férfiúja címet.

Tavaly óriási értetlenséget váltott ki az emberekből, amikor Ryan Reynolds lett a befutó a People magazin világ legszexisebb férfija versenyén. A címért folytatott versenyben pedig idén is meglepő végeredmény született, ugyanis Bradley Cooper lett megkoronázva. A Másnaposok filmek sztárjának persze igézőek a szemei, szép a mosolya és divatos a haja, de hiányzik belőle az a plusz, hogy a külsején túl is értékelni lehessen. Míg példának okáért a kétszeres győztes Brad Pitt, Johnny Depp és George Clooney trió mindegyikének egyénisége is lenyűgöző, nemcsak a megjelenésük. Mindemellett pedig még igazi nőcsábász lett belőle az utóbbi pár hónapban, akinek mindössze egyetlen dologra kellenek a gyengébb nem képviselői. Csak meg kell kérdezni Renée Zellwegert, Jennifer Anistont, Oliva Wilde-ot, vagy Jennifer Lopezt. A hölgyek így valószínűleg nem neveznék éppen tökéletesnek Mr. Coopert.

Vagyis a People-nél ismét olyan megoldást választottak a cím odaítélésekor, amivel inkább a marketingesek és a hollywoodi stúdiók lesznek elégedettek. Ugyanis Bradley-nek elég sok filmje lesz az elkövetkezendő esztendőben, amiknek kitűnő reklám, hogy a világ legjobb pasija játszik bennünk.

A legjobb választás igazából Ryan Gosling lett volna, aki korosztálya egyik legtehetségesebb és legstílusosabb tagja, valamint a külseje sem éppen hasonlít egy bányarémére. De talán majd legközelebb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik