Kultúra

Bradley Cooper A holló remake-jére készül?

A Másnaposok és a Csúcshatás sztárja alakíthatja a meggyilkolt rockzenészt, aki sötét angyalként tér vissza bosszút állni.

Múlt héten röppent fel a hír, hogy James O’Barr kultikus képregényéből remake készül a 28 héttel később direktora, Juan Carlos Fresnadillo rendezésében. Új fejlemény, hogy a Másnaposok és a Csúcshatás sztárja, Bradley Cooper alakíthatja a festett arcú, bosszúálló főhőst.

A Heat Vision blog szerint Cooper tárgyalásokba kezdett a rockzenész Eric Draven megformálásáról. A filmbeli karakter éppen menyasszonyával ünnepelne, amikor megtámadják őket. Szerelmét megerőszakolják és megölik, Dravent pedig halálra verik, és kidobják egy ablakon. Ám ez nem a történet vége, hanem a kezdete. Természetfeletti erők visszahozzák az életbe, és egy holló (azaz crow=varjú) vezetésével véres bosszút áll a gyilkosokon, valamint egy teljes bűnbandán, hogy újra egyesülhessen lényének másik, angyali felével.

Aley Proyas rendező 1994-ben készítette el A holló című filmet Brandon Lee, Bruce Lee fiának főszereplésével, aki a forgatás során egy tragikus balesetben életét vesztette. (Klikk az eredeti előzetesre)

A remake mögött a Relativity Media áll, mely sikert könyvelhetett el a Csúcshatással, így nem meglepő, hogy Cooper az új favoritjuk. Kérdés, mennyire illik majd rá a szerep?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik