Szórakozás

Ő nyeri meg a ValóVilágot? Csalás vagy lejáratás?

"Lebuktak, kiderült ki nyeri meg a ValóVilágot” - ezzel a névvel született a Facebookon egy új profil, melyben azt hirdetik, Attila lesz a VV5 befutója.

A profil készítője arra kéri az oldalra tévedőket, like-olják, majd pedig osszák meg őket ismerőseikkel. Ezt követően hozzák a látogató tudomására, hogy a játék favoritja nem más, mint Attila. Azt is leírják, hogy az információ az RTL Klubból szivárgott ki, és hamarosan mindent és mindenkit lelepleznek.

Mi nem szerettünk volna várni, ezért felhívtuk a csatornát, hogy szembesítsük őket a “nagy lebuktatással”. Az RTL Klub illetékese még nem látta az oldalt, de így is komolytalannak tartja. Mint mondja, minden széria alatt születtek összeesküvés-elméletek, erre most is számítani lehetett.

Korábban egyébként a játék készítői azt nyilatkozták, számukra még jók is a hasonló híresztelések, ugyanis így biztosan beszélnek a műsorról. Néhány napja egyébként felröppent az a hír is, hogy Csaba a VV5 nyertese, ezt is biztos forrásból tudták azok, akik a pletykát terjeszteni kezdték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik