Szórakozás

Elképesztő fotók a ValóVilág csúnyácska sztárjáról – bombanő volt

Megdöbbentő fotók kerültek elő a nem éppen vonzó Fura lányról, Annamariról. A ValóVilág játékosa fénykorában kimondottan nőiesen festett.

Nehezen lehet elképzelni a villa hófehér bőrű, lapos tekintetű, elhanyagolt testű Fura lányáról, Annamariról, hogy ő is tud bombanőként pózolni. Pedig a nemrég előkerült fotók, melyeken profi sminkben és frizurában pózol, ezt bizonyítják. Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon keringő felvételeken a villa esetlen, lehetetlen testtartású lakója modelleket megszégyenítő módon pózol és flörtöl a kamerával.

A képeken Annamari a mostani vöröses-barnás hajszínéhez képest szőke hajkoronával látható, mely sokkal előnyösebb megjelenést kölcsönöz a gyakran kötözködő lánynak. Sőt, a Fura villalakónak még az extrém frizura is jól áll. Hiszen az egyik fotón az aszimmetrikus hajviselettel látható lány külsején sokat javít a fél arcát eltakaró frizura. Úgy látszik – valahol nagyon mélyen – de mégis csak rejtőzhet Annamariban egy csepp nőiesség, hiszen a fotók nagy részén kihívó pózokban látható a ValóVilág játékosa. Persze a profi sminkes, a fodrász, a kiváló fotós és a jól beállított fények bárkiből szupermodellt varázsolhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik